My Life From Now

Alla inlägg den 3 mars 2012

Av Michaela - 3 mars 2012 22:48

Herregud var ska jag börja? Vi har rest neråt och det har gått ganska bra. Ända tills Charlie la av på motorvägen. Så nu har jag åkt bergningsbil i Australien, sovit två nätter på en parkering och kört bil mitt i Sydney för att lämna in en temporärt fixad Charlie. I Sydney säger de dock att Charlie funkar bra på gas så det finns inget att fixa. (han brukar gå att köra på både gas och bensin men bensindelen gick alltså sönder..) Skönt tänker jag eftersom att fixa problemet skulle kosta flera hundra dollar. Tyvärr tyckte inte de som äger vanen det samma. Jag fick helt enkelt inte lämna Sydney förrens Charlie var lagad. Då brast det för mig. Efter att ha spenderat flera dagar utan att sova ordentligt och inte veta var jag ska sova eller hur jag ska kunna resa vidare om jag måste betala för att laga bilhelvetet så orkade jag inte mer. Jag bestämde mig för att betala allt själv och sedan åka hem. Det är ju inte min grej att bete mig som ett svin, det är inte jag. Så med tårar i ögonen gick jag och bad mekanikern att laga vår bil. Så han fixar lite och nu funkar bilen som innan och allt det kostade mig var en kram :D Kvinnor och tårar... ;)Det finns goda människor i världen. Som mekanikern i Port Mcquire som lät oss sova på hans parkering i vår van och i en annan som redan stod där. :) Jag har sovit på så konstiga ställen så kommer aldrig kunna klaga igen.


Så nu bor vi på en liten camping utanför sydney. Igår tog vi tåget in till stan och såg prideparaden. Folk överallt och sjukt häftigt! Jag gillar vår lilla campin,g dock var det inte lika kul när jag vaknade av att något sprang runt och åt på något utanför vårt tält. Mitt bröd och mina baner tänkte jag och sprang ut och jagade bort tre pungråttor. När man lever på pasta och tonfisk är bröd och bananer värt mycket så känner mig lite ledsen.


Så nu har jag bestämt när jag ska åka hem. Känns helt sjukt att komma tillbaka till livet hemma. Här lever jag verkligen för dagen och vet sällan vad som kommer hända och planerar vi så blir det nästan aldrig som planerat ändå. Imorgon ska jag in till Sydney igen och boka mina biljetter sen åker vi vidare ner mot Melbourne. :)


Hoppas ni har det bra där hemma, snart ses vi igen. :)

Presentation


Nu har jag kommit hem från ett halvår på andra sidan jorden. Nu ska jag ta tag i mitt liv och hitta en mening med det jag gör. Det är inte så lätt när man är en förvirrad tjugoåring. Så häng med och se om jag får någon rätsida på tillvaron.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards